OM OS

Aolstecell Co.,Limited (Firmanummer: 3043917) er en distributør med speciale i helt nye udskiftningsbatterier til bærbare computere af forskellige mærker som Acer, Apple, Asus, Compaq, Dell, eMachines, Fujitsu, Gateway, HP, HP Compaq, IBM, Lenovo, Microsoft, MSI, Panasonic, Samsung, Sony og Toshiba . Ved at kontakte udenlandske producenter og logistikcentre over hele landet tilbyder vi dig højere kvalitets batterier til den bedste pris.

Forskellige bærbare batteriproducenter vil medføre, at prisforskellen mellem bærbare batterier er meget stor, nogle producenter sælger lavere priser ved at bruge ringere komponenter. At købe disse billige bærbare batterier kan føre til større forbrug på vejen i fremtiden og endda skade din bærbare computer. Men du behøver ikke bekymre dig, fordi du ikke kan finde nogen batterier af lav kvalitet på batterybuy.dk. Vi har testet en række bærbare batterier fra mange forskellige producenter, og kun producenten, der kan producere de bedste computerbatterier til os som vores partner. Alle batterier, vi leverer, vil opfylde eller endog overstige de originale OEM-specifikationer. De er alle lavet af topvirksomheder som Sony, Panasonic, Sanyo, and Samsung. Vi tilbyder den bedste kvalitet, ydeevne og pris for laptops udskiftning batterier og tilbehør, og garantere, at vores udskiftningsbatteri er fuldt kompatibelt med din bærbare computer.

Siden 2010 har vi leveret batterier af høj kvalitet og billige batterier til kunder i forskellige europæiske lande. Batterybuy.dk s refusions- og garantiservice er kun for at du kan stole på os mere og få en bedre købsoplevelse. Hvis du er tilfreds med vores produkter, håber vi at du kan anbefale Batterybuy.dk til din familie eller venner. Vi længes glædeligt frem til dit næste besøg.

Ansvarsfraskrivelse:
  • 1. De batterier, der sælges af vores virksomhed, er erstatninger, som kan bruges med visse produkter fra computerproducenter.
  • 2. Eventuelle refererede produktnavne eller varemærker tilhørende sådanne virksomheder er kun med det formål at identificere overensstemmelsen mellem vores batterier og deres maskiner.
  • 3. Vores virksomhed og denne hjemmeside er ikke tilknyttet, autoriseret af, licenseret af eller distribueret af disse originale computerproducenter, og disse produkter (erstatning) på vores hjemmeside er heller ikke fremstillet af eller solgt med tilladelse fra nogen af sådanne producenter.