Kontakt os

Trenger du rask hjelp eller vil finne ut hvor vi er? Kontakt os, vil vores kundeservice team løse dit problem så hurtigt som muligt.

Hvis du har afgivet en ordre, bedes du give os ordrens e-mail, tak!
Hvis du har afgivet en ordre, bedes du give os ordre-ID'et, tak!
YE7B
  • Åbningstider

Vi har åbent - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

• Kundeservicetider

Mandag til fredag: 9AM - 5PM
    Weekend & Ferie: Lukket

• Email-adresse

[email protected] (Mon-Fri 9am-5pm)

• Hovedkontorets adresse

ROOM 1605, HO KING COMMERCIAL CENTRE, 2-16 FA YUEN STREET, MONGKOK, KOWLOON, HK.
    (Bemærk venligst, at denne adresse ikke er returadressen.)

• Live chat

Klik venligst på online chat Live Chat Med Os eller klik på ikonet nederst til højre på denne side.