Betalingsmetoder
Vi accepterer flere betalingsmetoder *Accepteret
Paypal
Betal med Paypal, Intet behov for Paypal-konto, Paypal er sikkert og gratis for købere.
Accepteret
Kreditkort Credit Card
VISA, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club, Maestro & Laser Card, osv.
PayPal vil aldrig videregive dine finansielle oplysninger til os.
Accepteret
eCheck eCheck
Paypal eCheck betalinger skal godkendes inden afsendelse. (Normalt tager 3-6 hverdage)
Accepteret
Bemærk:
Hvis du vælger "Paypal Express Checkout" som checkout proces (ikke lavet en leveringsadresse på vores hjemmeside ), Brug venligst paypal for at bemærke den rigtige forsendelsesadresse ved kassen. Ellers vil ordren blive afsendt til din Paypal standardadresse.