Laptop-udskiftning Batterier til LG LBB122UH (41.44Wh, 4 celler)

 • SKUDKB1100
 • BetingelseErstatnings, Helt ny
 • Spænding7.4V
 • Kapacitet41.44Wh
 • Antal celler4 celler
 • TypeLi-Polymer
 • FarveBlack
 • Størrelse*mm(L x W x H)
 • Garanti1 år
 • TilgængelighedPå lager
Note : 7.4V and 7.6V are compatible, they are in common use.
Produktegenskaber

Fremragende kvalitet, Hensynsfuld service

LG LBB122UH laptop udskiftningsbatteri er lavet af ABS plastbelægning og original IC beskyttelse chip, som er ultra stor kapacitet, stabil og holdbar. De helt nye ægte LG LBB122UH laptop-udskiftningsbatterier, der sælges i denne butik, er alle fra professionelle producenter. Batterimaterialer leveres af topvirksomheder som Sony, Panasonic, Sanyo, and Samsung , Hvert Høj kvalitet LG LBB122UH udskiftningsbatteri til bærbare computere har bestået CE, UL og andre sikkerhedscertificeringer og har fremragende kvalitet, så du ikke mister LG's originale batteri. 30-dages refusionsgaranti og et års garanti, så du kan købe med tillid!

Nogle laptop batteriproducenter bruger ringere komponenter for at kunne tiltrække kunder til en lavere pris. At købe disse ringere batterier kan forårsage en række problemer som kort batterilevetid, vanskelig vedligeholdelse og endda skade på din yndlingscomputer. Men du behøver ikke bekymre dig, vi har testet LG LBB122UH laptop/Bærbar batterier fra mange forskellige producenter og er altid forpligtet til at give kunderne den højeste kvalitet bærbar computer erstatningsbatterier. Alle batterier, der ses på BatteryBuy.dk-webstedet, skal testes med tre standardkvalitetskontroller. Vi tilbyder LG LBB122UH-batterier, der opfylder eller overstiger OEM-specifikationer.

Kontrast til andre hjemmesider, køb Høj kvalitet LG LBB122UH udskiftningsbatterier hos BatteryBuy.dk og du får 20% -50% rabat. Vi minimerer salgsomkostningerne i det maksimale omfang ved direkte at kontakte udenlandske producenter og logistikcentre over hele landet. Vores mål er at give dig de højeste kvalitet og mest overkommelige Høj kvalitet LG LBB122UH-batterier til gavn for kunden. Kundens fremmest er vores mål, at give dig tilfredsstillende service og kvalitetsprodukter er vores mål.

Flere intelligent beskyttelse

 • ESD beskyttelse
 • Overophedning beskyttelse
 • Overbelastningsbeskyttelse
 • Opladningstid beskyttelse
 • Primær beskyttelse
 • Spændingsbeskyttelse
 • Intelligent beskyttelse
 • Kortslutning beskyttelse
Produkt Større Billeder
LG LBB122UH laptop udskiftningsbatteri
Kompatibelt LG varenummer
 • LBB122UH
Kompatibelt Bærbar Batteri
  Forsendelsesmetode
  Fraktdetaljer
  Betalingsmetoder
  Betalingsdetaljer
  Garanti

  Forsikring, bruger det med tillid
  Hvert Høj kvalitet LG LBB122UH udskiftningsbatteri er født med en beskyttelseschip. Når LG LBB122UH laptopbatteriet er produceret, vil det gennemgå en række tests som "overcharge", "resist voltage" og "short circuit". Efter flere skaljusteringer vil LG LBB122UH laptopbatterierne være fuldt kompatible med dine bærbare computere.

  Stabil LG LBB122UH-batteri med høj kapacitet
  Ved garanti for holdbarheden optimeres systemets stabilitet uden sort skærm, kontinuerlig elkraft, længere batterilevetid (opladning og udladning omkring 600-800 cyklusser), så du får en perfekt oplevelse, selv når du arbejder udendørs.

  Hurtig levering
  Alle ægte Høj kvalitet LG LBB122UH-batterier leveres hurtigt af PostNL eller UPS, og kan sendes over hele europæisk område som Danmark, Norge, Irland, Holland. Vi vil altid optimere forsendelsesprocessen, Vælg fleksibelt den hurtigste forsendelsesmetode for dig, så du kan gøre dit bedste for at forkorte den tid, du har brug for at modtage LG LBB122UH-batterier.

  Kvalitetsservice
  De LG LBB122UH-udskiftningsbatterier, der sælges af BatteryBuy.dk, har en 30-dages refusionsgaranti og et års garanti. Vi giver dig mere end bare produkter, og du kan være sikker på. På Batterybuy.dk har vi et veluddannet kundeserviceteam, der er klar til at besvare dine spørgsmål til enhver tid. Hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside eller produktioner under købsprocessen, kan du altid kontakte os via e-mail eller online chat. Uanset hvad, vil du få svar inden for 12 timer.

  Derudover kan du se mere detaljerede billeder af dit LG LBB122UH laptopbatteri i "Se større billeder" eller se listen "Kompatibilitet" for at sikre, at du kan købe et erstatningsbatteri til din bærbare computer.

  Returnerer

  For fuldt ud at tilfredsstille kunderne gennem vores service tilbyder vi en 30-dages ubetinget refusionsgaranti.
  Vennligst merk: (vi kan ikke behandle returnerte batterier om du ikke har mottatt et RMA nummer enda).

  Alle nye batterier, vi tilbyder til LG LBB122UH laptops, er dækket af en 1 års garanti. Hvis køberne har installeret batteriet korrekt i enheden og har brugt batteriet korrekt, kunne de nyde vores garantipolitik.

  Hvis LG LBB122UH laptopbatteriet, du har købt hos os, har problemer, bedes du kontakte os først. Vi finder en løsning for dig hurtigst muligt. Hvis vores tekniske ingeniør ikke kan løse dit problem, genererer vi et RMA nummer til dig. Hvis inspektionsresultaterne viser, at det returnerede batteri er defekt, vil vi genudgive et helt nyt LG LBB122UH laptop batteri til dig.
  Bemærk: Hvis du ikke har modtaget dit RMA-nummer, kan vi ikke behandle det returnerede batteri.

  FAQs
  Q: Hvorfor har min LG LBB122UH laptop batteri mindre strøm uden at bruge?

  A: På grund af indflydelsen af miljøfugtighed og ikke-absolutte isoleringsmiljø har batteriet selvforbrug fænomen, som er relateret til batteriernes nyhed og kvalitet, vil det generelt falde med ca. 2% om 3-4 dage, så det er normalt, så længe det ikke er et stort fald. Og husk at bruge batteriet mindst en gang om ca. 2 måneder og oplad for at undgå, at batteriet mister aktiviteten.

  Q: Hvor længe varer LG LBB122UH laptop/bærbar batteri? Hvornår skal jeg udskifte et nyt batteri?

  A: Alle genopladelige batterier beskadiges gradvist fra starten af driften. Brugere finder generelt, at præstationen begynder at falde inden for 18-24 måneder. Når runtime ikke kan opfylde dine behov, anbefaler vi at du køber et nyt LG LBB122UH laptop batteri.

  Q: Hvorfor det nye LG LBB122UH laptop/bærbar batteri ikke kan oplades?

  A: Den første brug af det nye notebook-udskiftningsbatteri skal være cyklisk opladet (dyb opladning og dyb udladning) 3 til 5 gange for at optimere batteriets ydeevne (batteriet har en bestemt temperatur under opladningen er normalt). Da det nye batteri ikke har været dybt opladet, er det svært at oplade det med adapteren. Hvis det ikke kan oplades, skal du fjerne batteriet og starte det igen. Dette kan ske flere gange, når batteriet først oplades. Bare rolig, det er helt normalt.

  Q:Hvordan skal du bruge og vedligeholde det nyligt købte LG LBB122UH laptop batteri?

  1 Undgå tab af fuld udladning (ved at slukke for sort skærm).
  2 Lad LG LBB122UH laptopbatteriet ofte oplades og aflades, så elektronikken er aktiv.
  3 Brug af computeren under opladning eller ved fortsat at bruge den eksterne strømforsyning efter opladning giver ingen yderligere tab for batteriet.
  4Når den ikke er i brug i lang tid, skal LG LBB122UH laptopbatteriet tages ud og placeres på et køligt og tørt sted, og der skal hver 2-3 måneder udføres en opladnings- og afladningscyklus for at forhindre skade forårsaget af overladning forårsaget ved naturlig udledning.
  5Hold LG LBB122UH batteriet på et køligt, tørt sted for at undgå vanddamperosion.

  bedst sælgende batteri
  Anbefalet batteri